Hľadaj vozidlá

CESTUJTE NA DOVOLENKU SPOLOČNE

5 min read
AVIS_Renault_Trafic_Interior.jpg

Plánovanie letnej dovolenky často prináša otázky o najlepšom spôsobe dopravy. Ak cestujete s rodinou alebo skupinou priateľov, prenájom viacmiestneho vozidla môže byť ideálnym riešením. Autopoži

čovňa AVIS Slovensko ponúka komfortné a spoľahlivé možnosti, ako sú 9-miestne vozidlá Renault Trafic s manuálnou alebo automatickou prevodovkou a luxusný 8-miestny Mercedes-Benz trieda V s AMG packetom. Tu je niekoľko dôvodov, prečo sa rozhodnúť pre prenájom viacmiestneho vozidla na vašu ďalšiu dovolenku.

 

avis_renault_trafic_720.jpg

KOMFORT NA KTORÝ SI RÝCHLO ZVYKNETE

Cestovanie s veľkou skupinou môže byť náročné, ak sa musíte rozdeliť do viacerých vozidiel. Viacmiestne dodávky, ako 9-miestny Renault Trafic alebo 8-miestny Mercedes-Benz trieda V, ponúkajú dostatok priestoru pre všetkých cestujúcich. Vďaka tomu, že sa jedná o predĺžené verzie týchto modelov, bez problémov pojmú aj väčšiu batožinu. Každý cestujúci tak má dostatok miesta na sedenie, čo zvyšuje celkový komfort počas dlhých ciest. AVIS konfiguruje svoje vozidlá tak, aby poskytovali maximálnu pohodlnosť a priestrannosť, čo znamená, že sa nemusíte obávať nepohodlia ani pri náročných a dlhých presunoch. 

avis_mercedes-v_720.jpg

CESTUJTE VÝHODNEJŠIE S AVIS

Prenájom viacmiestneho vozidla môže byť finančne výhodnejší než cestovanie viacerými menšími autami. Ušetríte nielen na palive, ale aj na mýtnych poplatkoch a parkovaní. AVIS Slovensko ponúka flexibilné možnosti prenájmu, vrátane prenájmu bez limitu najazdených kilometrov alebo s limitom 200 km / deň za výhodnejšie ceny. Táto flexibilita vám umožňuje vybrať si možnosť, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám a rozpočtu.

 

 

 

avis_mercedes_v_class_720.jpg

U NÁS NA AUTO NEČAKÁTE

Jednou z hlavných výhod prenájmu viacmiestneho vozidla od AVIS Slovensko je okamžitá dostupnosť vozidiel. Nemusíte sa obávať dlhých čakacích lehôt alebo nedostupnosti vozidla v požadovanom termíne. Stačí si rezervovať vozidlo online a môžete sa spoľahnúť na to, že vaše vozidlo bude pripravené na cestu.

 

 

 

 

avis_renault_trafic_interior_720.jpg

AVIS MÁ NOVÚ FLOTILU VOZIDIEL

 

AVIS Slovensko sa môže pochváliť širokou ponukou kvalitných a spoľahlivých vozidiel. Renault Trafic a Mercedes-Benz trieda V sú známe svojou spoľahlivosťou, bezpečnosťou a výkonom. Či už preferujete manuálnu alebo automatickú prevodovku, máte na výber podľa vašich osobných preferencií. 

Luxusný Mercedes-Benz trieda V s AMG packetom ponúka navyše prvotriedny zážitok z jazdy, ktorý ocení každý náročný cestovateľ.

 

avis_mercedes-v-2_720.jpg

FLEXIBILITA A VOĽNOSŤ

Cestovanie na dovolenku viacmiestnym vozidlom vám dáva slobodu plánovať trasu podľa vašich predstáv. Môžete si robiť zastávky, kdekoľvek chcete, a objavovať miesta, ktoré by ste inak mohli vynechať. Nemusíte sa prispôsobovať pevne stanoveným cestovným poriadkom verejnej dopravy alebo obmedzeniam letov.

 

 

 

 

ZÁVER

Cestovanie na dovolenku viacmiestnym vozidlom má množstvo výhod, od pohodlia a priestoru, cez ekonomickú výhodnosť, až po flexibilitu a bezproblémovú dostupnosť. Autopožičovňa AVIS Slovensko ponúka široký výber kvalitných viacmiestnych vozidiel, ako sú Renault Trafic a Mercedes-Benz trieda V, ktoré sú ideálne na vaše letné dobrodružstvá. Rezervujte si svoje vozidlo ešte dnes a užite si nezabudnuteľnú dovolenku s rodinou a priateľmi!

SLUŽBY ZAHRNUTÉ V CENE

  • Predplatený nájazd kilometrov
  • Havarijné a povinné zmluvné poistenie
  • Diaľničná známka platná pre SR
  • Sezónne obutie
  • Asistenčná služba

Prečo auto OD nás?

  • S našimi vozidlami môžete jazdiť po celej Európe**
  • Vozidlá registrované v roku 2023 a 2024
  • All inclusive služby
  • Vysoká výbava vozidiel
  • Objednanie vozidla vybavíte online
  • Asistencia 24/7 v rámci Európy

Pozrite si podmienky prenájmu vozidla**.

Kontakt

V prípade, že Vás naša ponuka zaujala, alebo by ste sa chceli dozvedieť viac o našich službách, kontaktujte nás na telefónnom čísle +421 900 200 200 (táto linka je spoplatnená sumou 0,60€/minútu s DPH), alebo nám napíšte email na adresu info@avis.sk. 
 

Ak chcete vytvoriť rezerváciu kliknite sem: