Hľadaj vozidlá

EKOLOGICKEJŠÍ PRÍSTUP K PREPRAVE

PRENÁJOM VOZIDLA JE ZELENŠÍ

AVIS_EKOLOGICKEJSI-PRISTUP-K-PREPRAVE.jpg

Každý nový výrobný proces vozidla a jeho prevádzka prispievajú k emisiám skleníkových plynov a iných znečisťujúcich látok. Prenájom vozidla umožňuje využívať existujúce vozidlá efektívnejšie a znižuje potrebu výroby nových áut, čím sa znižuje celkovú ekologickú stopu. Zníženie množstva výrobných procesov a celkového počtu vozidiel na cestách pomáha zmierniť negatívny dopad emisií na životné prostredie. Prenájom vozidiel umožňuje efektívnejšie využitie existujúcich vozidiel, čím sa minimalizuje potreba výroby nových áut a tým aj spotreba zdrojov. Zákaznícke preferencie smerujú k ekologickejším vozidlám, čo motivuje automobilový priemysel k investíciám do technológií s nízkymi emisiami a alternatívnymi pohonmi.Prenájom vozidla umožňuje prístup k najnovším modelom automobilov s lepšou palivovou efektivitou a nižšími emisiami, čo môže viesť k úspore paliva a nákladov v dlhodobom horizonte. Priemerný vek vozidiel vo flotile AVIS je 8 mesiacov.

PRENÁJOM VOZIDLA SA OPLATÍ

AVIS_EKOLOGICKEJSI-PRISTUP-K-PREPRAVE_3.jpg

Na rozdiel od nákupu nového vozidla, prenájom vozidla si vyžaduje iba minimálny, alebo žiadny počiatočný vklad a vďaka pružnosti produktov prenájmu od krátkodobých, strednodobých, až po dlhodobé, platíte za vozidlo iba vtedy keď ho využívate.

Cena nájomného zahŕňa aj údržbu vozidla a ďalšie pravidelné či nepravidelné výdavky ako diaľničné známky, emisné a technické kontroly, asistenciu v prípade poruchy, alebo nehody a kompletné poistenie vozidla, ktoré v prípade vlastníctva auta znáša majiteľ. Okrem toho sa nemusíte starať o neočakávané výdavky spojené s opravami a servisom.

Pri prenájme vozidla si môžete vybrať automobil podľa aktuálnych potrieb. Napríklad, ak plánujete dovolenku v horách, môžete si prenajať terénne vozidlo, zatiaľ čo na bežné denné cesty do práce môžete preferovať menšie a ekologickejšie mestské auto. AVIS Slovensko disponuje najširšou ponukou vozidiel na Slovensku, z ktorej si vždy vyberiete to najvhodnejšie pre vašu aktuálnu potrebu.

AVIS_EKOLOGICKEJSI-PRISTUP-K-PREPRAVE_2.jpg

CESTUJTE BEZPEČNEJŠIE S PRENAJATÝM AUTOM

Všetky vozidlá AVIS sú pravidelne kontrolované a udržiavané v dobrom technickom stave, čo znižuje riziko havárie spôsobenej poruchou. Prenájom vozidiel často zahŕňa prístup k vozidlám s najnovšími bezpečnostnými funkciami, ako sú asistenčné systémy pre podporu vodiča a pokročilé brzdové systémy. V prípade, že prenajaté vozidlo vyžaduje servis alebo je zapojené do nehody, prenajímateľ môže rýchlo poskytnúť náhradné vozidlo, čím minimalizuje prerušenie vašej mobility.

Pri prenájme vozidla si môžete vybrať vozidlo s najlepšími bezpečnostnými štandardmi a mať istotu, že vozidlo bude pravidelne udržiavané.

SLUŽBY ZAHRNUTÉ V CENE

  • Predplatený nájazd kilometrov
  • Havarijné a povinné zmluvné poistenie
  • Diaľničná známka platná pre SR
  • Sezónne obutie
  • Asistenčná služba

Prečo auto od nás?

  • S našimi vozidlami môžete jazdiť po celej Európe**
  • Vozidlá registrované v roku 2023 a 2024
  • All inclusive služby
  • Vysoká výbava vozidiel
  • Objednanie vozidla vybavíte online
  • Asistencia 24/7 v rámci Európy

Pozrite si podmienky prenájmu vozidla**.
 

Kontakt

V prípade, že Vás naša ponuka zaujala, alebo by ste sa chceli dozvedieť viac o našich službách, kontaktujte nás na telefónnom čísle +421 900 200 200 (táto linka je spoplatnená sumou 0,60€/minútu s DPH), alebo nám napíšte email na adresu info@avis.sk. 
 

Ak chcete vytvoriť rezerváciu kliknite sem: