Hľadaj vozidlá

LETNÁ DOVOLENKA S AVIS

AVIS_Leto_cesta_2.jpg

Prečo si prenajať auto na letnú dovolenku od autopožičovne AVIS

Letná dovolenka je časom oddychu, dobrodružstiev a nových zážitkov. Jedným z najlepších spôsobov, ako si zabezpečiť maximálnu slobodu a flexibilitu počas dovolenky, je prenajať si spoľahlivé auto. V tomto blogu vám ukážeme, prečo by ste mali zvážiť prenájom auta od autopožičovne AVIS, aké výhody prináša prenájom nových vozidiel, čo všetko je zahrnuté v cene prenájmu, a ktoré krajiny môžete s týmito autami navštíviť. Na záver vám poskytneme zopár odporúčaní na letné dovolenkové destinácie.

 

Výhody prenájmu nových vozidiel od AVIS

Prenájom nového vozidla od AVIS +prináša mnoho výhod, ktoré zaručia pohodlie, bezpečnosť a bezstarostnú jazdu:

  1. AVIS_Leto_clovel_v_aute.jpg

    Otvorené každý deň aj cez víkend.

  2. Výborný pomer cena a kvalita. Naše vozidlá sú nové, registrované 2023 a väčšina dokonca 2024 v tých najvyšších stupňoch výbav. Nájdete u nás viac ako 15 kategórií vozidiel, ktoré reprezentuje viac ako 50 modelov popredných európskych výrobcov vozidiel.
  3. Rezerváciu si spravíte jednoducho a online. Bez potreby písania či volania do AVISu. Vaša požiadavka je pre nás záväzná a priradí sa k voľnému vozidlu. V prípade, ak by na Vami  zvolený termín nebolo vozidlo dostupné, systém Vás nepustí spraviť rezerváciu. AVIS teda nepredáva väčšie kapacity ako má a môžete sa na nás spoľahnúť.
  4. Spoľahlivosť a Bezpečnosť: Nové vozidlá sú vybavené najnovšími bezpečnostnými technológiami, čo zaručuje vyššiu úroveň ochrany pre vás a vašu rodinu. Moderné systémy asistencie vodiča, sledovanie mŕtvych uhlov, ABS, ESP, adaptívny tempomat a mnoho ďalších, zlepšujú celkovú bezpečnosť na cestách.
  5. Komfort a Pohodlie: Nové autá ponúkajú najnovšie technológie a komfortné vybavenie, ako sú klimatizácia, moderné navigačné systémy, Bluetooth pripojenie a pohodlné sedadlá. To všetko prispieva k príjemnému cestovaniu bez zbytočného stresu.
  6. Úspora paliva: Nové vozidlá majú lepšiu spotrebu paliva, čo znamená nižšie náklady na palivo počas vašej dovolenky. Mnohé nové modely sú vybavené hybridnými alebo elektrickými motormi, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu aj vašej peňaženke.
  7. Záruka a Asistencia: Prenájmom nového vozidla od AVIS získavate aj záruku výrobcu a nepretržitú cestnú asistenciu, čo znamená, že v prípade akýchkoľvek problémov budete mať vždy na koho sa obrátiť.

Čo je zahrnuté v cene prenájmu

AVIS ponúka transparentné a výhodné ceny, v ktorých je zahrnuté:

  1. AVIS_Leto_cesta.jpg

    Poistenie: Základné poistenie vozidla, ktoré zahŕňa povinné zmluvné poistenie a havarijné poistenie.

  2. Podľa Vašej voľby aj možnosť neobmedzeného počtu kilometrov: Nemusíte sa obávať, že by ste prekročili nejaký limit na počet najazdených kilometrov. Môžete cestovať tak ďaleko, ako len chcete.
  3. Cestná asistencia: V prípade poruchy alebo nehody máte k dispozícii nepretržitú cestnú asistenciu, ktorá vám pomôže vyriešiť situáciu rýchlo a efektívne.
  4. Dane a poplatky: Všetky lokálne dane a poplatky sú zahrnuté v cene prenájmu, takže vás nečakajú žiadne nepríjemné prekvapenia pri vrátení vozidla.

 

 

 

Krajiny, ktoré môžete navštíviť s vozidlom AVIS

AVIS umožňuje svojim zákazníkom cestovať do všetkých krajín EÚ okrem Bulharska a Rumunska (iba na schválenie). Tu je zopár odporúčaní na letné destinácie, ktoré by ste mohli navštíviť:

Taliansko

Taliansko je krajina plná kultúry, histórie a nádherných pláží. Navštívte Rím a obdivujte Koloseum, Vatikán a staroveké ruiny. Preskúmajte Toskánsko s jeho malebnými vinicami a historickými mestami ako Florencia a Siena. Oddýchnite si na pobreží Amalfi alebo na Sardínii, kde nájdete nádherné pláže a krištáľovo čisté more.

Francúzsko

Francúzsko ponúka nespočetné množstvo možností na letnú dovolenku. Navštívte Paríž a užite si romantiku pod Eiffelovou vežou, prejdite sa po Champs-Élysées a obdivujte umenie v Louvre. Preskúmajte juh Francúzska s jeho krásnymi plážami na Francúzskej riviére, alebo objavte kúzlo Provence so svojimi levanduľovými poliami a historickými dedinkami.

Španielsko

Španielsko je ideálnou destináciou pre tých, ktorí milujú slnko, more a dobré jedlo. Navštívte Barcelonu a obdivujte architektúru Gaudího, užite si tapas a flamenco v Seville, alebo relaxujte na plážach Costa del Sol. Pre dobrodružnejších cestovateľov odporúčame objaviť nádherné Baleárske ostrovy, ako sú Mallorca a Ibiza.

Chorvátsko

Chorvátsko je obľúbenou destináciou pre milovníkov pláží a prírody. Preskúmajte historické mestá Dubrovník a Split, ktoré sú zapísané v zozname svetového dedičstva UNESCO. Užite si slnečné dni na plážach v oblasti Makarskej riviéry alebo sa vyberte na ostrovy, ako sú Hvar a Brač, kde nájdete čisté more a krásne prírodné scenérie.

Prečo je AVIS tou najlepšou voľbou

AVIS je jednou z najuznávanejších a najspoľahlivejších autopožičovní na svete. Tu sú hlavné dôvody, prečo by ste mali zvoliť práve AVIS:

  1. AVIS_Leto_ludia_s_autom.jpg

    Široká ponuka vozidiel: AVIS ponúka široký výber vozidiel od malých mestských áut až po luxusné SUV a rodinné vozidlá. Každý zákazník si tak môže vybrať auto presne podľa svojich potrieb a preferencií.

  2. Dobrý pomer ceny a výkonu: AVIS ponúka konkurencieschopné ceny a rôzne zľavy a akcie, ktoré vám umožnia ušetriť peniaze na prenájme vozidla.
  3. Výborná zákaznícka podpora: AVIS poskytuje vynikajúcu zákaznícku podporu, ktorá je dostupná 24/7. Tím profesionálov je vždy pripravený pomôcť vám s akýmkoľvek problémom alebo otázkou.
  4. Jednoduchá rezervácia: Rezervácia vozidla cez webovú stránku AVIS je rýchla a jednoduchá. Stačí pár kliknutí a vaše ideálne auto na dovolenku je pripravené.
  5. Kvalita a spoľahlivosť: Všetky vozidlá v flotile AVIS sú pravidelne udržiavané a kontrolované, aby zaručili maximálnu spoľahlivosť a bezpečnosť počas vašej cesty.

Na záver

Prenájom auta na letnú dovolenku od autopožičovne AVIS je skvelou voľbou pre každého, kto si chce užiť slobodu a flexibilitu cestovania. S novými vozidlami, výhodnými cenami a vynikajúcou zákazníckou podporou je AVIS ideálnym partnerom na vaše letné dobrodružstvá. Nech už sa rozhodnete pre Taliansko, Francúzsko, Španielsko alebo Chorvátsko, s vozidlom od AVIS budete mať vždy istotu pohodlnej a bezpečnej jazdy. Rezervujte si svoje auto online ešte dnes a pripravte sa na nezabudnuteľnú letnú dovolenku!

Pozrite si našu ponuku vozidiel a vyberte si kategóriu, ktorá je pre Vašu dovolenku ideálna.