Hľadaj vozidlá

Náročné časy si žiadajú silného a spoľahlivého partnera

Viac ako tretina globálnej ekonomiky smeruje tento rok k poklesu a inflácia na Slovensku prekročila hranicu 15%. Okrem energetickej krízy sa blíži kríza hospodárska a budúcnosť fungovania množstva firiem bude záležať od správnych rozhodnutí aj v oblasti zaobstarania a využívania automobilov. Práve prenájom vozidla je ekonomicky najvýhodnejšou voľbou pre pokrytie firemnej mobility. Celá výška nájomného je daňovo uznateľným nákladom a váš kapitál investovaný do kúpy vozidla nie je viazaný a zaťažený znehodnotením automobilu.

Obrázok_Master.jpgAVIS je na Slovensku už 26 rokov stabilným a silným partnerom aj v náročnom čase krízy. Vďaka širokej ponuke produktov a najväčšej flotile osobných a úžitkových vozidiel dokáže ponúknuť optimálne riešenie vašich požiadaviek. Či sa jedná o malú, strednú, veľkú firmu, alebo živnosť, poskytneme Vám prenájom na 1 deň, alebo niekoľko rokov. Zvoľte si ten správny nájazd kilometrov, dĺžku prenájmu a kategóriu vozidla, ktorá Vám najviac vyhovuje a jazdiť môžete už do hodiny, alebo do jedného dňa (v závislosti od zvoleného typu prenájmu). Všetko u nás vybavíte online, rýchlo a pohodlne. Naše vozidlá sú plne poistené a priemerný vek flotily je 9 mesiacov. Pri prenájme od AVIS tak nemusíte riešiť údržbu auta, či jeho opravy.

Načo je dôležité počas krízy myslieť je odhad. To, ako sa bude situácia ďalej vyvíjať a ako dlho bude trvať dnes nie je jasné a preto by mala byť pri rozhodovaní zásadným faktorom  flexibilita prenájmu a doplnkových služieb. V AVIS máte možnosť zvoliť si prenájom bez viazaností, ktorého dĺžku Vám prispôsobíme podľa vašej aktuálnej potreby. Zároveň ponúkame prenájmy s krátkou viazanosťou niekoľko mesiacov, ktoré Vám poskytnú výhody operatívneho leasingu.

DLHODOBÝ PRENAJOM KRÁTKODOBÝ PRENAJOM 

 Schopnosť prispôsobiť sa neustále sa meniacim podmienkam je v čase krízy kľúčová. Využitie niektorého z produktov AVIS Slovensko je preto krokom tým správnym smerom.

Kontakt

V prípade, že Vás naša ponuka zaujala, alebo by ste sa chceli dozvedieť viac o našich službách, kontaktujte nás na telefónnom čísle +421 900 200 200 (táto linka je spoplatnená sumou 0,60€/minútu s DPH), alebo nám napíšte email na adresu info@avis.sk. 

Ak chcete vytvoriť rezerváciu kliknite sem: