Hľadaj vozidlá

PRENAJMITE SI NOVÝ MERCEDES-BENZ CITAN TOURER

Univerzálne vozidlo, ktoré sa nezľakne práce, ani dobrodružstva

Citan_1-605x360-2.jpg

AVIS opäť navyšuje počty ponúkaných vozidiel. Absolútnou novinkou vo flotile je Mercedes-Benz Citan Tourer vo výbave PRO, ktorý pohodlne odvezie 5 ľudí, ale v prípade potreby poskytne až 2 390l ložného priestoru. Pri kompaktných vonkajších rozmeroch očaruje množstvom miesta vo vnútri. Táto dodávka sa vyznačuje suverénnym vzhľadom, no zároveň vysokou úrovňou bezpečnosti.

S vozidlom Citan Tourer PRO máte k dispozícii automobil s reprezentatívnym vzhľadom a rozšírenou funkčnosťou. Pri plnení vašich každodenných úloh navyše presvedčí svojou vysokou kvalitou a vynikajúcou variabilitou

Ideálny bojovník na rodinnú dovolenku

Citan_2.jpg

Aký by mal byť dokonalý automobil pre rodinnú dovolenku? Priestranný, komfortný, bezpečný a v neposlednom rade odolný. Citan Tourer vyniká v týchto parametroch a to nie je všetko. Okrem kvality a spoľahlivosti charakteristickej pre túto značku Vám poskytne batožinový priestor s objemom 517l. Zamilujete si priestranný a flexibilne využiteľný priestor a ergonomicky usporiadanie ovládacích prvkov, ktoré Vám uľahčí a spríjemní dlhé cesty, ale aj každodenné trasy. Samozrejmosťou je množstvo dobre dostupných odkladacích priestorov. S farebným zasklením, kobercovou podlahou, sklápacími stolíkmi a USB rozhraniami je Citan Tourer jednoznačnou voľbou pre rodinnú dovolenku.

V AVIS Slovesnko nám záleží na tom, aby ste vy a vaša rodina boli  našich vozidlách v maximálnom bezpečí. V novom Citane  budete vy a vaši spolujazdci chránení 7 airbagmi a 5 asistenčnými systémami.

Citan_3.jpg

Nový multimediálny systém MBUX vám pomôže dostať sa rýchlejšie do cieľa pomocou aktuálnych údajov o premávke. Tento multimediálny systém môžete obsluhovať prostredníctvom dotykového displeja s vysokým rozlíšením, tlačidiel na multifunkčnom volante, alebo prostredníctvom hlasového príkazu.

 

 

 

AKCIA 3+1

Prenajmite si Nový Citan Tourer za zvýhodnených podmienok a vyrazte s rodinou na výlet, či dovolenku. Využite akciovú ponuku 3+1.

Kontakt

V prípade, že Vás naša ponuka zaujala, alebo by ste sa chceli dozvedieť viac o našich službách, kontaktujte nás na telefónnom čísle +421 900 200 200 (táto linka je spoplatnená sumou 0,60€/minútu s DPH), alebo nám napíšte email na adresu info@avis.sk. 
 

Ak chcete vytvoriť rezerváciu kliknite sem: