Hľadaj vozidlá

PRÍMORSKÉ DESTINÁCIE DOSTUPNÉ AUTOM Z BRATISLAVY 2

plaze_2_main-605x360.png

Ak vašim jediným problémom bolo ako a kam cestovať, tento článok je pre vás!

Radi trávite čas pri mori a opaľovaním sa na pláži, či radšej utekáte pred teplom do horských oblastí ? Alebo radi využívate voľný čas na spoznávanie histórie a kultúry veľkolepých miest ? Prinášame vám tipy na miesta na dovolenku dostupné autom z Bratislavy už do pár hodín !

NEĎALEKÉ PRÍMORSKÉ DESTINÁCIE DOSTUPNÉ AUTOM Z BRATISLAVY

plaze_2_2.png

V poslednom článku sme vám podrobne opísali možnosti na výlety, cestou do obľúbenej prímorskej destinácie Portorož v Slovinsku. Iba 40 minút od mesta Portorož, nájdete náš ďalší typ na prímorskú destináciu, mesto Terst. Z Bratislavy je to jedna z najbližších destinácií pri mori vzdialená 6 hodín cesty autom. Terst je najsevernejšie prístavné mesto v Taliansku, leží na hraniciach so Slovinskom, na pobreží Benátskeho zálivu. Nájdete tu historické centrum a pozdĺž mesta sa popri prístavoch tiahne piesočnatá pláž. Na svoje si prídu aj milovníci pamiatok, v neďalekom Miramare môžete obdivovať majestátny hrad so záhradami. https://www.miramare.beniculturali.it/en/biglietti/ Na okraji mesta nájdete hrad San Servolo s nádhernými výhľadmi a tiež jaskyňu Grotta Gigante. Hlavné priestory v jaskyni boli zapísané do Guinnessovej knihy rekordov ako najväčšie turisticky navštevované jaskynné priestory na svete. https://www.grottagigante.it/en/home/.

plaze_2_3.png

Priezračné more, bohatý podmorský život, pláže od okruhliakových cez štrkové až po betónové bloky, píniové háje stvorené na popoludňajší odpočinok. To všetko vám ponúka Lanterna vzdialená len 7 hodín cesty od slovenských hraníc. Pláž Lanterna sa nachádza v turistickej oblasti Rabac a v blízkosti rovnomenného kempu, na malom polostrove s výhľadom na Novigrad. Cesta do Lanterny vedie okrem Viedne a Grazu, cez Záhreb a Zadar, alebo ak si chcete predlžiť cestu trochu viac, môžete sa zastaviť v Národnom parku Plitvické jazerá https://np-plitvicka-jezera.hr/planirajte-posjet/istrazite-jezera/cjenik/.

Na cestu s celou rodinou vám odporúčame si u nás prenajať jednoznačne multivan, napríklad Mercedes-Benz V 250 d long, ktorý vás všetkých bezpečne a komfortne dopraví na miesto výletu.  Auto si môžete požičať TU.


Group 63.png

plaze_2_6.png

Záhreb, ktorý môžete navštíviť cestou, je rozdelený na dve časti – horné a dolné mesto. Lanovka spája Horné a Dolné mesto a patrí medzi najkratšie na svete, má len 66 metrov a jazda trvá 64 sekúnd https://www.infozagreb.hr/travel-plan/traveling-in-town/public-transport-and-parking/funicular-54a11ce616073 . V meste si určite prezrite Horné mesto, ktoré je plné pamiatok, Maksimir park, ktorý je jeden z najkrajších v Európe, prejdite sa cez Gričov tunel a vypočujte si každý deň presne o 12:00 výstrel dela z veže Lotrščak.

 

plaze_2_7.png

Kozmopolitné a umelecké pobrežné mesto Zadar je známe dvoma najunikátnejšími európskymi umeleckými inštaláciami: Morský organ a Pozdrav slnku. V centre nevynechajte Roman Forum a nádherné staré mestské hradby a brány. Zadar sa môže pochváliť aj množstvom krásnych pláží, ktoré sú v dosahu atrakcií z centra mesta. 

 

 

Na ceste ku pláži vás nezradí ani priestranný kufor Volkswagen Golf Variant, do ktorého sa zbalí celá rodina. Auto si rezervujete TU.
Group 64.png

Vedeli ste o tom, že s našimi autami môžete cestovať aj do zahraničia ? Už vám nič nebráni objednať si naše auto a vyraziť ! A k tomu ešte ušetríte s našou letnou akciou 10 % na všetky rezervácie vytvorené online.

Nezabudni nás sledovať na všetkých sociálnych sieťach a naše webové stránky, kde vás už čoskoro bude čakať ĎALŠIA ČASŤ TIPOV NA VÝLET DO HÔR!

SVG Icons

 

Kontakt

V prípade, že Vás naša ponuka zaujala, alebo by ste sa chceli dozvedieť viac o našich službách, kontaktujte nás na telefónnom čísle +421 900 200 200 (táto linka je spoplatnená sumou 0,60€/minútu s DPH), alebo nám napíšte email na adresu info@avis.sk. 
 

Ak chcete vytvoriť rezerváciu kliknite sem: